"למה אני אוכל בוטנים?" ו- "למה אני מרגיש חייב לאכול את השוקולד הזה?" שאל את עצמו רואי הניג במהלך לימודי הנטורופתיה שלו. השאלה הזו הובילה אותו לחקור את האכילה הרגשית שלו ולפתח את שיטת "איזון האכילה הרגשית". ברגע שאנחנו נולדים מתחילה מערכת היחסים שלנו עם אוכל. לכן זה לא מפתיע שבאכילה שלנו יש דפוסים עמוקים והשפעה רגשית רחבה ולא מודעת. דיברתי עם רואי על אכילה רגשית, ועל הדרך שהוא מלמד כדי להיות מאוזן. היה מרתק לראות עד כמה מיינדפולנס משולב לעומק בשיטה שלו.
רואי מתרגל וותיק של מדיטציה, והוא גם שיתף אותנו בחוויה מכוננת ממדיטציה של שבועיים במנזר בתאילנד שעשה לפני הרבה שנים.
רואי הניג הוא נטורופת ותיק, מרצה במכללות ווינגייט וברושים, מפתח שיטת איזון האכילה הרגשית, וכותב הספר "בעקבות התשוקה לאוכל".
האתר של רואי: https://www.royhenig.co.il/